Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Hva er Grafisk Design?

Hva er Grafisk Design?

Hva er Grafisk Design?

8. oktober 2023

Grafisk Design – en Definisjon

Simpelt forklart er grafisk design kunsten å skape visuell kommunikasjon ved bruk av typografi, bilder og farge. Hensikten med grafisk design er å formidle ett budskap på en effektiv og estetisk tilfredsstillende måte.Et godt eksempel på grafisk design kan være en bedriftslogo. Logoen skal i seg selv kommunisere hvem bedriften er, hva de står for, og i noen tilfeller hva de tilbyr på ett vis som er estetisk og tiltrekkende.
Hva er Grafisk Design?
I bildet over ser vi et eksempel på en logo designet av oss i Nez.no. Denne logoen illustrerer hvordan grafisk design er en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet, noe som er essensielt både innen webdesign, annonsering og merkevarebygging.

Hva Gjør en Grafisk Designer?

En grafisk designer jobber typisk med å utvikle ett visuelt uttrykk for en bedrift hvor fokus ligger på bedriftens identitet og hvordan denne kommuniseres til potensielle kunder.Grafisk designer kan også jobbe med å utvikle og forbedre bruksorientert design på en nettside. Dette sikrer at brukerne enkelt kan finne den informasjonen de leter etter og gjennomføre de ønskede handlingene på nettsiden, som for eksempel å gjøre et kjøp eller fylle ut et kontaktskjema.

Hvorfor er Grafisk Design Viktig?

Grafisk design er et nøkkelelement i utvikling av en virksomhets identitet. Dette kan være i form av logo, farger, typografi og bilder. En gjennomtenkt og effektiv grafisk profil vil kunne øke gjenkjenningsfaktoren for ditt merke, noe som igjen kan resulterer i økt tillit, lojalitet og salg.I tillegg er god, og ikke minst brukervennlig, design en sentral faktor for en suksessfull nettside. Grafisk design kan også være essensielt for innholdsmarkedsføring, da det kan bidra til å få budskapene til å skille seg ut og dermed bli mer synlige for målgruppen.

Hvordan Kan Nez.no Hjelpe?

I Nez.no har vi bred kompetanse innen grafisk design. Vi bistår både med utvikling av merkevareidentitet, herunder logo, og utvikling av nettsider med brukervennlig og tiltrekkende design. Vi har erfaring med å jobbe på både store og små prosjekter, og vi vet at god grafisk design kan være en viktig suksessfaktor.Så, uansett om du har behov for en ny logo, en ny nettside eller hjelp til å forbedre den eksisterende grafiske profilen din, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.
Innholdsfortegnelse