Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Ledige stillinger

ledige stillinger i nez digitalbyrå

Ledige stillinger

27. februar 2023

Stillingsbeskrivelse: Søker flere Designere, Webutviklere og Markedsførere

Internship (praktikant) er også tilgjengelig:

Vi i Nez.no, et ledende fullservice digitalbyrå, søker etter flere dyktige designere, webutviklere og markedsførere som ønsker å vokse sammen med oss. Som et digitalbyrå med ekspertise innenfor webutvikling, digital markedsføring, SEO, CRO og webdesign, har vi hjulpet et bredt spekter av kunder, fra små lokale bedrifter til store børsnoterte selskaper, med å oppnå suksess på nett.

Vi tilbyr tjenester som er tilpasset alle størrelser og typer av bedrifter, og vår unike tilnærming sikrer at alle våre kunder mottar tjenester av høy kvalitet til en fast, lav pris. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å arbeide med en rekke spennende prosjekter og kunder, og du vil jobbe i et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi jobber remote, noe som gir deg fleksibilitet til å arbeide fra hvor som helst, når som helst. Vi mener at dette gir våre ansatte en bedre balanse mellom arbeid og fritid, samtidig som det gir oss muligheten til å tilby våre tjenester til kunder over hele verden.

Vi søker etter søkere med en lidenskap for design, webutvikling eller markedsføring, og som kan vise til tidligere suksessfulle prosjekter. Søkere må sende inn en portefølje med arbeidet deres, og vise til deres unike evner og ferdigheter. Vi er ute etter ansatte som er dedikerte og engasjerte i å levere det beste for våre kunder, og som har en sterk yrkesstolthet.

Kjerneverdiene våre hos Nez.no er lønnsomhet, enkelhet, yrkesstolthet, service og ekspertise. Vi holder det enkelt og fokuserer på det som fungerer, samtidig som vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og veilede våre kunder gjennom hele prosessen.

Hvis du er en kreativ og erfaren designer, webutvikler eller markedsfører som ønsker å bli en del av et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, og ønsker å arbeide remote, så send oss din søknad i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring innenfor ditt fagområde (Design, Webutvikling eller Markedsføring)
  • Sterk portefølje som viser til tidligere suksessfulle prosjekter
  • Erfaring med Adobe Creative Suite, WordPress, HTML, CSS og JavaScript for designere og webutviklere
  • Erfaring med Google Ads, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Pinterest, Reddit, SEO og CRO for markedsførere
  • God kommunikasjonsevne og evne til å jobbe i team
  • Selvstendig og motivert til å ta initiativ og bidra til teamet

Vi på Nez.no verdsetter mangfold og inkludering, og oppfordrer kandidater fra ulike bakgrunner og erfaringer til å søke.

Hvorfor jobbe hos Nez.no? Som et fullservice digitalbyrå som tilbyr tjenester til en fast, lav pris, gir vi våre kunder en konkurransedyktig fordel. Hos oss vil du jobbe med spennende prosjekter, og du vil ha muligheten til å utvikle din faglige kompetanse i et støttende og dynamisk arbeidsmiljø.

Vi tror på å gi våre ansatte frihet til å jobbe på sine egne vilkår, og tilbyr remote-arbeid for alle våre ansatte. Vi tror også på å belønne våre ansatte for deres harde arbeid, og tilbyr konkurransedyktige lønninger og fordeler.

Innholdsfortegnelse