Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Om oss

Norwegian Expert Zone (NEZ) jobber med en rekke forskjellige kunder, fra små lokale bedrifter til store børsnoterte selskaper. Vi tilbyr tjenester som er tilpasset for alle størrelser og typer av bedrifter.

Historien bak NEZ

Nez.no er et digitalbyrå som ble grunnlagt av to unge gründere i Norge, Henrik Park og Daniel Martinsen. Historien bak Norwegian Expert Zone startet da de to vennene var lei av prisdiskriminering på markedsføring, der priser på tjenester ofte var forskjellige avhengig av hvor mye bedriften omsatt for. Det vill vi endre, og NEZ har derfor kun lave og faste priser.

nez gruppebilde

Garantert resultater

Vi er stolte av å tilby våre kunder håndfaste resultater som kan måles og evalueres på en transparent måte.

Faste lave priser

Vi tror på å tilby faste og transparente priser, slik at våre kunder kan planlegge og budsjettere sine markedsføringskostnader på en forutsigbar måte.

Våre kunder

Vi jobber med en rekke forskjellige kunder, fra små lokale bedrifter til store børsnoterte selskaper. Vi tilbyr tjenester som er tilpasset for alle størrelser og typer av bedrifter.

Getaround.com logo hvit Nez.no fullservice digitalbyrå
saltdalshytta logo Nez.no fullservice digitalbyrå
Andresen logo hvit
øyo logo hvit
Oslo hudpleieklinikk logo Nez.no fullservice digitalbyrå
blinkhus logo
Nord universitet logo Nez.no fullservice digitalbyrå

Ofte stilte spørsmål

Selv om begge byråene består av de samme folka har vi to ulike konsepter hvor NEZ er mer standarisert og Marketin.no er mer tilpasset kundens unike situasjon. Med NEZ får du erfaringen til Marketin.no pakket inn i gode avtaler tilpasset bedrifter i enhver størrelse.

På tjenester som SEO, annonsering tilbyr vi månedlige samarbeid som starter på 6000,- i måneden. 

På webutvikling, design og CRO tilbyr vi enten timepris på 995,- eller fastpris etter ønske.

Omtrentlig 2-4 uker for å tilpasse oppstart til en ny samarbeidspartner. Vi har stor kapasitet grunnet at vi jobber oss langt frem i tid ved onboarding av nye kunder, slik at når vi først tar på oss en ny partner har vi tiden til å sette oss godt inn i deres situasjon.

Dere får rettigheter til kopi av koden, slik at dere kan gjøre med nettsiden som dere selv ønsker. Selvsagt!

Nez.no er registrert under Marketin AS, da NEZ.no er et byrå fra Marketin AS (Org nr 822 063 012), men med spesielt fokus på effektive samarbeidsavtaler til en lav pris.