Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Annonsere på Snapchat på egenhånd eller bruke en ekspert?

resultater fra NEZ ekspert på snapchat annonsering

Annonsere på Snapchat på egenhånd eller bruke en ekspert?

26. februar 2023

Snapchat er en populær sosial medieplattform som flere millioner aktive brukere i Norge hver dag. For bedrifter som ønsker å nå ut til yngre generasjoner, kan annonsering på Snapchat være en effektiv måte å øke synligheten og skape merkevarebevissthet. Men bør du gjøre det selv eller la en ekspert ta jobben? La oss se nærmere på det.

Hva er Snapchat-annonsering og hvordan fungerer det?

Snapchat-annonsering lar bedrifter annonsere sine produkter eller tjenester til brukere av Snapchat. Annonsering på Snapchat kan være alt fra videoannonser til sponsede linser og filtere. Annonser vises mellom brukerens venner, i brukerens historier eller i utvalgte Snap Map-områder.

Annonser på Snapchat er også målrettet basert på en rekke faktorer, inkludert alder, kjønn, geografi, interesser og mer. Annonser på Snapchat kan også inkludere lenker til bedriftens nettside eller produkt.

Fordeler og ulemper ved å gjøre det selv

Hvis du bestemmer deg for å sette opp Snapchat-annonsering selv, kan det være noen fordeler. For det første vil du ha full kontroll over kampanjen din, inkludert budsjettet og målgruppen. Du kan også lære mye om Snapchat-annonsering og hva som fungerer best for din bedrift ved å eksperimentere med forskjellige annonser og målgrupper.

Men det er også noen ulemper ved å gjøre det selv. Hvis du ikke har erfaring med Snapchat-annonsering, kan det være vanskelig å lage effektive annonser og optimalisere kampanjene dine. Dette kan føre til at du kaster bort penger på annonser som ikke gir noen avkastning.

Hvorfor en ekspert bør hjelpe

En ekspert på Snapchat-annonsering kan hjelpe deg med å opprette og optimalisere kampanjene dine fra starten av. De vil ha erfaring med å lage annonser som fungerer og vil kunne optimalisere kampanjene dine for å gi best mulig avkastning på investeringen din.

En ekspert kan også hjelpe deg med å finne de beste målgruppene for din bedrift og lage kampanjer som passer perfekt til publikum. Dette vil bidra til å sikre at annonseringen din når ut til de rette menneskene og gir best mulig resultat.

Vår anbefaling

Snapchat-annonsering kan være en effektiv måte for bedrifter å nå ut til yngre generasjoner og øke synligheten og merkevarebevisstheten. Men det kan være vanskelig å lage effektive annonser og optimere kampanjer hvis du ikke har erfaring med Snapchat-annonsering.

Hvis du ønsker å få mest mulig ut av annonsering på Snapchat, kan det være lurt å vurdere å bruke en ekspert som kan hjelpe deg med å få best mulig resultat fra kampanjen din. Ved å bruke en ekspert vil du unngå å gjøre kostbare feil og få mest mulig ut

Hvordan lage Snapchat annonser

Å lage Snapchat annonser er en enkel prosess som kan utføres av alle med en Snapchat-konto. Følg disse trinnene for å lage din egen annonse på Snapchat:

  1. Opprett en Snapchat-konto: Hvis du ikke allerede har en Snapchat-konto, kan du laste ned appen og opprette en konto.
  2. Åpne Snapchat Ads Manager: Gå til «Annonser» på Snapchat sin hovedmeny og klikk på «Opprett annonse». Dette vil åpne Snapchat Ads Manager.
  3. Velg annonseformat: Snapchat tilbyr en rekke annonseformater, inkludert Snap Ads, Story Ads, Collection Ads og Filter Ads. Velg det formatet som passer best for ditt budskap og ditt budsjett.
  4. Sett opp annonseparametrene: Angi budsjettet ditt, målgruppen din og andre annonseparametere som tidspunkt for visning, geografisk plassering, språk og mer.
  5. Lag annonseinnhold: Lag en kreativ annonse som passer til det valgte formatet. Husk å ta hensyn til Snapchat sin retningslinjer for annonseinnhold når du lager din annonse.
  6. Velg hvor annonser skal vises: Velg hvor du ønsker å plassere annonser på Snapchat. Du kan velge mellom steder som Stories, Discover og Audience Network.
  7. Sett opp betalingsinformasjon: Velg betalingsmetode og sett opp betalingsinformasjonen din.
  8. Publiser annonsen: Når du har fylt ut alle detaljene og lagt til betalingsinformasjonen din, er du klar til å publisere annonsen din på Snapchat.

Å lage Snapchat-annonser selv kan være en god løsning for mindre bedrifter og gründere med et stramt budsjett. Men det kan også være en utfordring å skape effektive annonser som skiller seg ut fra mengden. Hvis du har et større budsjett og ønsker å maksimere ROI på Snapchat-annonseringen din, kan det være lurt å engasjere en ekspert som kan hjelpe deg med å planlegge, sette opp og optimalisere kampanjen din. En ekspert kan også hjelpe deg med å unngå kostbare feil som kan oppstå når man ikke har erfaring med å sette opp Snapchat-annonser.

Innholdsfortegnelse