Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Våre tjenester

Norwegian Expert Zone (NEZ) kan hjelpe deg å oppnå suksess på nett ved å tilby en rekke tjenester som kan forbedre din digitale tilstedeværelse og øke din online synlighet. NEZ er et digitalbyrå som spesialiserer seg på digitale yrker og har spesialister innenfor et mangfold av fagfelter.

Våre tjenester

Webutvikling

Webutvikling er en viktig tjeneste som NEZ tilbyr. Våre spesialister innen webutvikling kan hjelpe deg med å utvikle og tilpasse din nettside, og sørge for at den er optimalisert for brukeropplevelsen og søkemotorer. Vi kan også tilby webdesign-tjenester for å sikre at nettsiden din ser profesjonell og tiltalende ut.

Digital markedsføring

Google Ads, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Pinterest og Reddit er alle sosiale medieplattformer som kan brukes til å markedsføre virksomheten din. NEZ har spesialister innen digital markedsføring som kan hjelpe deg med å optimalisere annonsekampanjer på disse plattformene, og sørge for at du når ut til den rette målgruppen med budskapet ditt.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en annen viktig tjeneste som NEZ tilbyr. Våre SEO-spesialister kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din for søkemotorer og dermed øke synligheten din på nettet. Dette kan føre til høyere rangeringer på Google og dermed økt trafikk til nettsiden din.

Conversion rate optimization (CRO)

Conversion rate optimization (CRO) er en annen tjeneste som NEZ tilbyr. Våre CRO-spesialister kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din for å øke antall besøkende som tar ønsket handling, for eksempel å kjøpe et produkt eller fylle ut et skjema. Dette kan føre til høyere konverteringsrater og økt salg.

Webdesign UX/UI

Vi hjelper deg med å designe en nettside som ikke bare ser bra ut, men som også gir brukerne en positiv opplevelse. Våre dyktige webdesignere har omfattende kunnskap og erfaring innenfor UX (brukeropplevelse) og UI (brukergrensesnitt), og vil sørge for at din nettside både er enkel å navigere og tiltalende å se på.

Våre priser

Annonsering / SEO / CRO

Fastpris
6000kr i månden
  • per kanal

Webutvikling / webdesign

Timepris
995kr i timen
  • Fastpris er mulig

Våre kunder

Vi jobber med en rekke forskjellige kunder, fra små lokale bedrifter til store børsnoterte selskaper. Vi tilbyr tjenester som er tilpasset for alle størrelser og typer av bedrifter.

Getaround.com logo hvit Nez.no fullservice digitalbyrå
saltdalshytta logo Nez.no fullservice digitalbyrå
Andresen logo hvit
øyo logo hvit
Oslo hudpleieklinikk logo Nez.no fullservice digitalbyrå
blinkhus logo
Nord universitet logo Nez.no fullservice digitalbyrå