Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Bruke billig markedsføring til din fordel: Hvordan få mest mulig ut av et begrenset budsjett

Bruke billig markedsføring til din fordel: Hvordan få mest mulig ut av et begrenset budsjett

Bruke billig markedsføring til din fordel: Hvordan få mest mulig ut av et begrenset budsjett

23. oktober 2023

Finne rett balanse mellom kostnad og nytte

Det første du må tenke på når du leter etter løsninger for billig markedsføring, er å finne en balanse mellom kostnad og nytte. Noen kan tenke at jo mer de betaler for markedsføring, jo høyere blir avkastningen. Men, det er ikke alltid tilfelle.Hvis du for eksempel betaler for å annonsere på en stor plakatt langs motorveien, men din målgruppe bruker mesteparten av tiden sin på sosiale medier, er det sannsynlig at du kaster bort dine markedsføringspenger. En bedre tilnærming vil være å bruke kunnskap om din målgruppe og deres oppførsel for å finne den mest kostnadseffektive måten å nå dem på.
Bruke billig markedsføring til din fordel: Hvordan få mest mulig ut av et begrenset budsjett

Velg billige, digital markedsføring kanaler

Ved hjelp av digital markedsføring, kan du nå din målgruppe på en svært kostnadseffektiv måte. Plattformer som Google Ads, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Pinterest og Reddit kan gi deg muligheten til å nå en stor mengde potensielle kunder for en relativt liten investering.For eksempel, i stedet for å betale tusenvis av kroner for en TV-annonse, kan du betale noen hundre kroner for å kjøre en Facebook-annonse. Denne annonsen kan da målrettes mot en spesifikk målgruppe basert på demografiske faktorer som alder, kjønn, interesser og mer.

Bruk Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, er en annen kostnadseffektiv måte å forbedre din online tilstedeværelse på. Ved å skaffe kvalitet og relevant innhold som er optimalisert for søkemotorer som Google, kan du øke din nettsides synlighet, tiltrekke mer trafikk og potensielt øke antallet konverteringer. Dette kan være en tidkrevende prosess, men vil koste mye mindre enn mange tradisjonelle markedsføringsmetoder.

Tjenester hos Nez.no

Som et fullservice digitalbyrå, er Nez.no på hjertet og gir løsninger innen alt fra markedsføring, tekstinnhold og utvikling. Vi tilbyr løsninger som er tilpasset til din bedrifts spesifikke behov og budsjett, enten det er en liten lokal bedrift eller stor børsnotert selskap. Vår faste lave pris garanterer at du får bedriftsannonsering, SEO og CRO til 6000kr per måned, og webutvikling og design for 995kr per time.Selv om du har et begrenset markedsføringsbudsjett, kan du fremdeles skape en solid tilstedeværelse på nettet. Ved å bruke verktøyene og strategiene vi har lagt ut ovenfor, kan du optimalisere din online tilstedeværelse og veksle mellom ditt lille budsjett til stor suksess.
Innholdsfortegnelse