Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Hvorfor er responsivt webdesign viktig for din bedrift?

kreativt firkantet og responsivt design

Hvorfor er responsivt webdesign viktig for din bedrift?

12. april 2023

I en verden der stadig flere mennesker bruker mobilen for å søke etter informasjon og handle på nettet, er responsivt webdesign blitt en nødvendighet for enhver bedrift. Responsivt webdesign betyr at nettsiden din tilpasser seg ulike skjermstørrelser og enheter, slik at den ser bra ut og fungerer optimalt på både datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor responsivt webdesign er viktig og hvordan NEZ kan hjelpe deg med å implementere det på din nettside.

Økt mobilbruk

Stadig flere mennesker bruker mobilen som sin primære enhet for å søke etter informasjon, handle på nettet og utføre andre digitale aktiviteter. Ifølge en undersøkelse utført av Pew Research Center, bruker 96% av voksne i alderen 18-29 år smarttelefoner, og 92% av disse brukerne benytter sine telefoner for å få tilgang til internett. Dette understreker viktigheten av å ha en nettside som fungerer optimalt på mobile enheter.

Bedre brukeropplevelse

En nettside som ikke er responsiv, vil ofte føre til frustrasjon for brukere som prøver å navigere eller lese innholdet på en liten skjerm. Dette kan resultere i at potensielle kunder forlater nettsiden din og heller velger en konkurrents side som er enklere å bruke. Ved å implementere responsivt webdesign, sikrer du at besøkende får en god brukeropplevelse uavhengig av hvilken enhet de bruker.

Bedre SEO

Responsivt webdesign er også viktig for å oppnå gode resultater innen søkemotoroptimalisering (SEO). Google har for eksempel uttalt at de prioriterer mobilvennlige nettsider i sine søkeresultater. Ved å ha en responsiv nettside, øker du sannsynligheten for å bli funnet av potensielle kunder som søker etter produkter eller tjenester som din bedrift tilbyr. NEZ er eksperter på SEO og kan hjelpe deg med å forbedre din nettsides synlighet i søkemotorene.

Konverteringsfrekvensoptimalisering (CRO)

Responsivt webdesign er også viktig for å oppnå bedre resultater innen konverteringsfrekvensoptimalisering (CRO). Nettsider som er enkle å navigere og brukervennlige, har større sannsynlighet for å konvertere besøkende til kunder. NEZ tilbyr tjenester innen CRO for å hjelpe deg med å øke konverteringen på din nettside.

Hvordan kan NEZ hjelpe deg?

Som et fullservice digitalbyrå kan NEZ hjelpe deg med å implementere responsivt webdesign på din nettside. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine unike behov og budsjett. Vi jobber tett med deg for å forstå din bedrift og dine mål, og utvikler en nettside som gir en optimal brukeropplevelse på alle enheter. I tillegg til webdesign, tilbyr vi også tjenester som digital markedsføring, inkludert Google Ads, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Pinterest, og Reddit.

Ta kontakt med oss i dag for å motta et uforpliktende pristilbud på våre tjenester og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din digitale tilstedeværelse og oppnå suksess på nett.

Innholdsfortegnelse