Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Kjenn kraften av SEO – En dybdeveileder fra Nez.no

Kjenn kraften av SEO - En dybdeveileder fra Nez.no

Kjenn kraften av SEO – En dybdeveileder fra Nez.no

21. oktober 2023

Hva gjør en SEO konsulent?

Vår jobb som SEO-konsulenter handler om å forstå algoritmene til søkemotorer som Google og å sørge for at kundens nettsted er optimalisert for å klatre til toppen av søkeresultatene. Vi ser på alle aspekter av nettstedet ditt, fra struktur og design til innhold og nøkkelord. Gjennom en systematisk tilnærming kan vi identifisere og adressere eventuelle områder for forbedring, enten det er teknisk SEO, on-site SEO, eller off-site SEO.

Teknisk SEO

Teknisk SEO omhandler nettstedets struktur, ytelse og koding. Vi sørger for at nettstedet lastes hurtig, er mobilvennlig, har en logisk struktur og er koblet riktig med sikkerhetsprotokoller og strukturert data.

On-site SEO

Dette innebærer optimalisering av nettstedets innhold, både det brukere ser og det søkemotorene ser. Vi fokuserer på å skape høykvalitets, relevant innhold basert på godt forsket nøkkelorde. I tillegg til dette, forbedrer en SEO konsulent metadata, bilder, lenker og andre faktorer som kan gi troverdighet og autoritet til nettstedet ditt.

Off-site SEO

Off-site SEO handler om å øke nettstedets synlighet og autoritet gjennom inngående lenker (eller ‘backlinks’) fra andre nettsteder. Dette innebærer ofte nettverksbygging, gjestepostering, og sosiale medier.

Hvordan jobber vi

Vår prosess er enkel, men effektiv. Først vil vi gjøre en SEO-audit for å evaluere din nåværende SEO-status. Vi vil se på alle aspekter av nettstedet ditt, fra søkeordrangering og innkommende lenker til brukeropplevelse og sidehastighet.Etter dette vil vi levere en skreddersydd SEO-strategi for å oppnå dine forretningsmål. Dette vil omfatte teknisk og on-site optimalisering, innholdsstrategi, lenkebygging, og mer.Som din SEO konsulent, er det vår jobb å implementere denne strategien, overvåke ytelsen, og gjøre justeringer etter behov. Vi holder deg oppdatert med detaljerte rapporter slik at du kan se den positive effekten av vårt arbeid.Hos Nez.no brenner vi for å hjelpe bedrifter med å navigere i det digitale landskapet. Vi forstår at hver bedrift er unik og krever en tilpasset tilnærming. Derfor leverer vi skreddersydde løsninger som reflekterer dine forretningsmål og budsjett, uavhengig av størrelsen på din bedrift.Vi vil gjerne få muligheten til å hjelpe deg med din SEO, og vi er sikre på at du vil være fornøyd med resultatene. Hvis du har noen spørsmål, eller hvis du ønsker å be om et uforpliktende tilbud, kan du kontakte oss på 940 99 300 eller via email på [email protected].
Innholdsfortegnelse