Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Kom i gang med å annonsere på TikTok

Kom i gang med å annonsere på TikTok

Kom i gang med å annonsere på TikTok

23. oktober 2023

Innledning

En av de største trendene i sosiale medier for tiden, er TikTok. TikTok har over 500 millioner aktive brukere over hele verden og appen er lastet ned over 2 milliarder ganger. Dette gjør TikTok til en fristende arena for markedsføring og annonsering for bedrifter. Hos Nez.no, et fullservice digitalbyrå, ser vi enormt potensiale i TikTok som en annonseplattform. Vi har jobbet med en rekke kunder for å skape effektive TikTok-annonser og vi vil gjerne dele vår kunnskap med deg.

Hvorfor annonsere på TikTok?

Første gang du logger deg inn på TikTok kan det virke overveldende, men frykt ikke. TikTok er en fantastisk platform for å nå en yngre målgruppe, og det er en flust av kreative måter å gjøre dette på. TikTok har en algoritme særegenhet som betyr at selv en helt ny konto kan gå viralt med det første innlegget. Dette gir en unik mulighet til å nå et bredt og engasjert publikum på kort tid.
Kom i gang med å annonsere på TikTok

Hvordan annonsere på TikTok?

~~~

Lag en bedriftskonto

Først og fremst må du opprette en bedriftskonto på TikTok. Det er gratis og enkelt å gjøre, og gir deg tilgang til en mengde verktøy og funksjoner spesifikt designet for bedrifter. Bedriftskontoer har også tilgang til TikTok’s analyser, som gir dyptgående innsikt i dine følgere og hvor godt innholdet ditt presterer.

Målgruppering

Nøkkelen til enhver vellykket annonsekampanje er effektiv målgruppering. Med TikTok har du muligheten til å segmentere din målgruppe etter en rekke kriterier, som geografi, alder, kjønn, interesser og mye mer.

Lag innhold som engasjerer

TikTok handler alle om autentisitet og kreativitet. De mest vellykkede annonsene på plattformen er de som klarer å fange den uformelle, lekne tonen som er så typisk for TikTok. Her hos Nez.no, kan vi hjelpe deg å avdekke merkevarens egen stemme og stil, og oversette dette til kompellende TikTok-innhold.

Eksempel på effektive TikTok-annonser

Laten vi vise deg noen av våre favoritt TikTok-annonser. Disse er gode eksempler på hvordan merkevarer har klart å bruke platformen for å engasjere og underholde sitt publikum.
Kom i gang med å annonsere på TikTok

Konklusjon

Med 2 milliarder nedlastninger og et sterkt engasjert ungdomspublikum, er TikTok en platform som bedrifter virkelig bør vurdere for markedsføringsformål. Nez.no har ekspertisen og erfaringen til å hjelpe din bedrift med å annonsere på TikTok effektivt. Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å komme i gang med å annonsere på TikTok i dag.
Innholdsfortegnelse