Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Master the Art of Local Marketing with Nez.no

Master the Art of Local Marketing with Nez.no

Master the Art of Local Marketing with Nez.no

22. oktober 2023

Hva er Lokal Markedsføring?

Lokal markedsføring, eller lokalt søkemarkedsføring, er en strategi som brukes for å tiltrekke seg kunder fra et bestemt geografisk område, gjerne nær der virksomheten din har fysisk tilstedeværelse. De fleste små bedrifter og franchise-virksomheter baserer seg på et lokalt marked, og det er her lokal markedsføring blir kritisk.

Hvorfor er Lokal Markedsføring Viktig?

Med lokal markedsføring skreddersyr du markedsføringsstrategiene dine til det lokale miljøet og kundegruppen. Effekten av dette kan være betydelig. En vellykket lokal markedsføringsstrategi kan bidra til å øke merkebevisstheten, tiltrekke seg nye kunder og stimulere lokal kundelojalitet.
Master the Art of Local Marketing with Nez.no

Hvordan Gjennomføre Lokal Markedsføring?

Her hos Nez.no, har vi noen smarte hjelpende tiltak og veiledningstrinn som kan hjelpe deg med å skape en mesterlig lokal markedsføringskampanje.

Gjør deg synlig på lokale søkeresultater

For å bli funnet av lokale kunder, er det avgjørende at bedriften din er synlig på lokale søkeresultater. Dette krever både en SEO-strategi (Search Engine Optimization) og en klar tilstedeværelse på relevante plattformer som Google My Business, Yelp, og TripAdvisor.For eksempel, hvis din bedrift er en restaurant i Oslo, er det viktig at den dukker opp raskt på Google når noen søker etter restaurant i Oslo.

Profiler bedriften din på sosiale medier

Å benytte Facebook, Instagram og andre sosiale plattformer gir deg mulighet til å nå ut til kundene der de allerede befinner seg. Hold lokale kunder oppdatert med regelmessige innlegg, bilder og spesialtilbud.

Bruk digitale annonser målrettet mot lokalbefolkningen

Annonser på Google, Facebook og Instagram kan være kraftige verktøy. Med geotargeting kan du peile inn annonsene dine slik at de kun vises for mennesker i et bestemt område.

Delta i lokale arrangementer og samarbeid

For virkelig å nå ut til ditt lokale samfunn, kan det lønne seg å delta i lokale arrangementer og samarbeide med andre lokale bedrifter.Vår erfaring hos Nez.no har vist oss at disse tiltakene kan ha en stor innvirkning på din bedrifts lokal markedsføring.

Konklusjon

På veien mot suksess i lokal markedsføring, mener vi i Nez.no at det ikke er noen snarvei. Du trenger en dedikert, målrettet innsats, og en vilje til å eksperimentere og tilpasse tilnærmingen din basert på hva som fungerer best.
Innholdsfortegnelse