Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Mastering Google Optimering: En Omfattende Guide fra NEZ.no

Mastering Google Optimering: En Omfattende Guide fra NEZ.no

Mastering Google Optimering: En Omfattende Guide fra NEZ.no

20. oktober 2023

Google Optimering: Hva er det og hvorfor er det viktig?

Google optimering, også kjent som søkemotoroptimalisering (SEO), er prosessen med å forbedre en webside eller et nettsted, for å øke synligheten i Googles organiske, ikke-betalte søkeresultater. Dette er viktig fordi de fleste internettbrukere (omtrent 75%) ikke skroller forbi den første siden med søkeresultater. Ved å optimere nettstedet ditt for Google, øker du sannsynligheten for at det vil bli oppdaget av potensielle kunder eller klienter.
Mastering Google Optimering: En Omfattende Guide fra NEZ.no
Hos NEZ.no har vi erfaring med å jobbe med forskjellige typer kunder, fra små lokale bedrifter til store børsnoterte selskaper, når det kommer til Google optimering. Vi vet hva som fungerer og vi leverer garanterte resultater.

Hvordan fungerer Google Optimering?

Optimalisering for Google innebærer en kompleks tilnærming til å forstå hvordan Google sine algoritmer jobber, og tilpasse nettsidens innhold, design og struktur i tråd med disse algoritmene. Dette kan deles opp i tre hovedkategorier: teknisk SEO, onsite SEO og offsite SEO.

Teknisk SEO

Teknisk SEO refererer til arbeidet som gjøres for å sikre at Google sine spider-bots kan crawl, eller finne og indeksere, nettstedet ditt. Dette inkluderer å sikre at nettstedet ditt er mobilvennlig, at sidene laster raskt og sikre (med HTTPS), og at XML-sitemapen er på plass og oppdatert.

Onsite SEO

Onsite SEO har å gjøre med innholdet på nettstedet ditt. Dette inkluderer nøkkelordforskning og implementering, optimalisering av tittel-tagger og meta-beskrivelser, og å sørge for at innholdet er kvalitetsrikt, relevant og verdifullt for brukerne.

Offsite SEO

Offsite SEO handler om å bygge autoritet for nettstedet ditt på internett. Dette kan oppnås gjennom tilbakekoblinger fra andre nettsteder, sosiale signaler (som delinger og kommentarer på sosiale medier), og anmeldelser.

Hvordan kan NEZ.no bidra?

Som et fullservice digitalbyrå, tilbyr NEZ.no tjenester innenfor alle aspektene av Google optimering. Vi jobber tett med kundene våre for å forstå deres spesifikke behov og målsettinger, og tilpasser vår tilnærming for å sikre ønskede resultater.Vårt team av erfarne SEO-eksperter bruker bevist teknologi og strategier for å analysere og optimalisere kundenes nettsteder. Vi overvåker konsekvent Google sine algoritmeoppdateringer, og justerer strategiene våre i tråd med disse endringene.Vi vet at hver bedrift er unik, og derfor skreddersyr vi våre SEO-strategier for hver enkelt kunde, uavhengig av størrelsen på bedriften. Vi tilbyr denne unike tjenesten til en fast, lav pris.Ønsker du å komme i gang med Google optimering for din virksomhet? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.—Hos NEZ.no er vi dedikert til vår visjon om å være et ledende fullservice digitalbyrå, og vi er stolte av vår yrkesstolthet, service og ekspertise. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå lønnsomme resultater gjennom effektiv Google optimering.
Innholdsfortegnelse