Kampanje: 20% rabatt til nye kunder

Slik gjør du bytte av vinduer til en problemfri og sømløs opplevelse

Slik gjør du bytte av vinduer til en problemfri og sømløs opplevelse

27. februar 2024

Om dagen planlegges det mange store og små prosjekter rundt om i norske hjem, våren og sommeren er høysesong for både malerarbeid, annet utvendig vedlikehold og større arbeider med fasaden. Å skifte ut eldre vinduer kan være et slikt prosjekt som man gjerne vil få unnagjort i løpet av 2024, men et vindusbytte kan bli både tidkrevende, komplisert og kostbart. Ofte kan det lønne seg å velge en pakkeløsning sammen med en proff partner.

Vindu og montering sett under ett

Mange norske boligeiere gjør gjerne enkle jobber på egen hånd, og det er selvfølgelig helt greit når det gjelder for eksempel innvendige malejobber eller å legge klikkparkett. Å skifte ut vinduer er imidlertid en helt annen type jobb, det er fornuftig å se på selve vinduet og monteringen under ett.

Et godt eksempel er VELUX takvindu, som er et kvalitetsprodukt tilpasset det skandinaviske og norske markedet. Samtidig har også produsenten VELUX tilknyttet seg tredjepartsmontører som gjennomgår kursing og opplæring, noe som fører til at det er mulig å velge en pakke med proff montering. Å velge en VELUX-partner til monteringsjobben gir deg helt enkelt full uttelling av investeringen i et kvalitetsvindu.

Profesjonell veiledning og en fast pris uten overraskelser

Hvis du velger å få de nye vinduene installert av en profesjonell montør, vil du dessuten kunne dra nytte av veiledning og fast pris på jobben.

  • I og med at VELUX-partnere har fått opplæring fra vindusleverandøren, kjenner de godt til hele produktsortimentet. Noen ganger vil man selvfølgelig bare skifte ut et gammelt vindu med et tilsvarende nytt, men det er også mulig å få rådgiving når det gjelder å lage en ny løsning.
  • En profesjonell VELUX-partner kan også gi deg en fast pris på jobben, slik at du ikke trenger å være urolig for overraskelser underveis. Å skifte ut vinduer kan være en kompleks prosess, men erfaring og produkkunnskap gjør det mulig å gi en fast pris allerede lenge før man tar fatt på selve monteringen.

Avslutningsvis er det også viktig å huske på sikkerheten når det gjelder montering eller bytte av vinduer. En jobb som denne foregår per definisjon i høyden, i noen hus svært høyt over bakken. Det kan bokstavelig talt være livsfarlig å prøve seg på en slik jobb uten riktig utstyr og kompetanse, noe som er enda et argument for å velge en profesjonell partner – da får du en problemfri og sømløs opplevelse uten overraskelser.

Innholdsfortegnelse